ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

петък, 15 юли 2011 г.

Да живееш в аерогарата на Майорка...

В аерогарата на Майорка вече четири години живее инженер от Германия , и при това много щастливо.

Гражданинът на Германия Рене Бекер, родом от Майнц, работел в родния си град като строителен инженер и имал жена и дете..... Но на единадесетата година от брака им жена му отишла на гости при приятелка, и се върнала вече бременна. За него това било голям удар и решил да тръгне на пътешествие по Германия и Испания. Когато свършил парите, той се прибрал в аерогарата в Майорка и направил там своя лагер. Богатството му са 3 пластмасови седалки, които служат за легло, количка за покупки, изпълнаваща функцията на шкаф за облекло, и полиетиленови пакети - за кухня.
„Това ми е достатъчно. Тук аз съм щастлив, разказва той пред вестник Bild. Когато някой за запита за адреса му по местоживеене, той отговаря: „Аерогара Палма де Майорка, зала за чакащи, в дясно.”
В аерогарата всички служители знаят за него. В Полицията може да си вземе душ. Парите си за храна изкарва, като помага на туристите, които са се заблудили. От благодраност те му дават продукти, вещи от свръхнормативния багаж и понякога - по малко пари.
Денят му започва рано - в 6 часа звъни будилникът му, след което отива да си вземе душ. На обяд получава в столовата на аерогарата за 2,5 евро своя обяд, а през втората половина на деня е вече в залата за чакащи. Той няма контакт със семейството и приятелите си, които мислят, че има вила в Южна Испания и се радва на безгрижен живот....

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics