ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

петък, 6 април 2012 г.

Най-възрастният баща в света

Дълго време за най-стария баща в света се смятал индиецът Нану Рам Джоги, който познал щастието на бащиството на 90 години. Неотдавна е бил изпреварен от друг жител на Индия - Рамаджит Рагхав, който за пръв път взел на ръце първородния си син на 94 годишна възраст. Известен е и най- многодетния баща, който имал 88 деца.



Рамаджит Рагхав никога до момента не е имал деца, и Бог му изпратил сина Викарамджит на стари години. Жена му, Жана Шакунтала Деви навършила 54 години, когато им се родил сина. Интересното е, че тази необичайна двойка няма желание да спре и казват, че през следващата година ще си родят и дъщеря….



Сам индиецът се смята за съвсем адекватен и убеждава всички наоколо в превъзходната си физическа форма. Някога е бил спортист - шампион в гръко-римска борба.. Освен това старецът строго се придържа към определен начин на хранене, пие прясно мляко и похапва малко маслини и бадеми.



В цялата тази история има два спорни момента. Рамаджит доказва, че е на повече от 100 години, макар че според данните на пенсионния фонд е само на 94. Вторият спорен момент е бащинството. Носели се слухове, че синът му е малко „отвън“ . Но ако първият въпрос така и останал без отговор, то за втория са правени тестове и е доказано, че бебето Викарамджит е наистина син на най-стария баша в света…

Реклама

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics