ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

четвъртък, 12 април 2012 г.

Най-големите загадки на ХХ век – I I I част


1968 годинаNa 28.03.1968 загива първият космонавт на Земята Юрий Гагарин. Официалната версия за гибелта му е предизвикала много спорове, а според думите на Ванга той не е умрял, а е бил „взет“.

1969 година


Землянин прави първи крачки по Луната. Само че споровете във връзка с реалността на кацането не стихват и до днес…

1977 година


На 20 септември, в 4 часа сутринта, станало „Петрозаводското чудо“. Над главната улица на града забелязали НЛО под формата на звезда - много ярка, с излизащи от нея червени лъчи. След това се разпръснал под формата на огнен дъжд, а обекта бил наблюдаван над целия Север на Русия и във Финландия. Интересното е, че в стъклата на горните етажи били намерени отверстия с големи размери и остри крайща.

1982 година


На един от корабите на Черноморски флот, който се намирал в Цемеския залив, спрели часовниците на всички, които били на борда .

1986 година


На 29 януари , близо до хълм „Височина 611“ (край Далнегорск), станала катастрофа на НЛО. На мястото на катастрофата откривали различни видове металически топчета с отворчета в тях, черни стъкловидни частици с тегло до 30 мг , разпръснати люспи от кварцови влакна с дебелина 30 микрона, с формата на око… Всяко влакно било съставено от още по-тънки кварцови снопчета, вътре в които била вградена златна нишка.

1987 година


На крайбрежието на Бразилия изскочили 2000 делфина. Такова масово самоубийство се повторило през 2009 година, но на бреговете на Нова Зеландия.

1989 годинаТова е времето вече на четвърто масово самоубийство на китове край бреговете на Чили, при което загинали 140 кита…

1991 годинаНа 12 април в Сасово, Рязанска област, станал взрив по време на прелитане на НЛО над града. Над мястото на кратера се регистрира аномална активност - излизат от строя електронните прибори, а калкулаторите се препрограмират.

1993 годинаСамо за 10 месеца близо до Западна Микронезия, в „тихоокеанския триъгълник“ , изчезват 48 кораба, с над 200 моряци.

1994 година


Недалеч от Челяковице (Чехия) било намерено странно погребение от края на Х — началото на ХI век. Било наречено „гробище на вампири“, тъй като от 13 останки , в 11 гроба мъртъвците били погребани с трепетликови колове в сърцето. Освен това на някои тела били откъснати ръцете от китките, а също и главите.

1996 година


Първата затворена екосистема е била открита в румънската пещера Мовиле. Там 30 вида ракообразни, паяци, стоножки, насекоми и растения в пълна тъмнина и изолирано са живели през последните 5 милиона години.


Реклама

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics