ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

неделя, 22 януари 2012 г.

Държавата на кавказките джуджета - 2



Сеанси на свързване

Неотдавна било открито още едно удивително свойство на долмените.Тяхното струпване съвпада с големи разломи, по които от глъбините на Земята се издига енергия. Изглежда, че точно нея улавят долмените. Хората с екстрасензорни способности, попадайки в загадъчните строежи, усещат нейното присъствие, а енергията на Земята засилва техните способности. Именно по тези места стават понякога спонтанни „сеанси на връзка“ с хора, които в момента са на много голямо разстояние. Особено чести са такива сеанси в така наречения Дом на любовта - долмен, разположен на река Джанет.
Адигите се стараят да заобикалят долмените и смятат, че който отиде при тях „неподготвен“ и „неканен“, а и с нечисти помисли, ще бъде жестоко наказан от висшите сили.

Носители на висшите знания

Отскоро наскоро към долмените на Геленджик се занизаха върволици посетители. Основателката на обществената екологична организация „Звънящите кедри на Русия“ предлага интересна теория, обясняваща странните явления , които понякога се случват около долмените.Нейното мнение е, че долменът е живо същество. Построен е от хора, надарени с висши знания. Цивилизацията на тези хора е загинала, но те са решили да предадат своите знания на потомците и чувствайки наближаването на своя край, издигнали „погребален дом“ - долмен. Те влизали в него още приживе и затваряли отвора отвътре, Когато човекът умирал, мисловната му енергия попивала в каменните блокове на постройката.



Сега всеки желаещ може да встъпи в пряк контакт с носителите на висшите знания, като за целта трябва да долепи ухо до каменните стени на съоръженията. По такъв начин , смята Анастасия, основателката на „Звъняшите кедри…“, ще имат възможност да получат „силата на първоизточника на знания“, разпилени през последните бездуховни векове….



По думите на тези, които са били в долмените, възможността за приобщаване към висшите знания до голяма степен зависи от това, с какво настроение отива човек там. Най-добре е да се направи самостоятелно посещение. Човек може да поседи, да помисли, и да намери решение на своя проблем. Когато посещението е в група, това може да се случи много рядко. Мислите на хората са различни, енергетиката им е различна - всичко се смесва и на практика няма никакъв ефект от съприкосновение с долмените.
Всеки долмен има свое предназначение. Въздействието му пряко зависи от начина на живот и мислите, с които се обръща към него човек. Понякога може да се стигне и до случайно излекуване на болни. Само че не долмените лекуват, а положителните промени стават затова, че се променя вътрешното състояние на човека и реда на неговите мисли.

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics