ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

вторник, 3 януари 2012 г.

Taйните на Кримския полуостров. Кримските пирамиди



През 1921 година Владимир Бехтерев - ръководител на Института за изучаване на мозъка, решава да изучи феномена на психическо отклонение, така нареченото „мерячение” , случаи на каквото заболяване се срещали на Колкския полуостров. Друг е въпросът, дали става въпрос за заболяване, или за масово въздействие, близко до вманиячаване или зомбиране. За целта е организирана цялостна експедиция, която не успяла да открие истинските причини за това явление, но Колският полуостров им открил невероятни тайни - древен подземен тунел , защитаван от психотропни полета с неизвестен произход, както и останки от много древни постройки.
Пет години е организирана втора експедиция, за да се разкрият тайните на Крим. Експедицията била възложена на Барченко и Лабораторията по невроенергетика, която той рководел. Някои запазени до днес сведения разкриват мястото на експедицията - южния бряг на Кримския полуостров, района на Бахчисарай, където са се запазили древните „подземни градове”, а целта е била изучаване останките от древните цивилизации и тайните им знания за управление енергията и съзнанието на човека. Вероятно идеята е била да се използва както психологическото оръжие и инструмент за масово въздействие .
Първата тайна на Крим – кримските пирамиди
След разпадане на СССР Южният бряг започва да разкрива своите тайни. Неочаквано за всички, изследователя Виталий Гох открил мрежа от пирамиди, по строеж и размери напомнящи пирамидите в Египет. Това феноменално откритие показва, че държавните пари не са били напразно изхарчени.










ЖЦелта на пирамидалните съоръжения , височината на които варира между 36 и 62 метра, не могли да открият нито учените, нито жителите на полуострова, тъй като са изцяло скрити под земята. Върховете на пирамидите се намират само на няколко метра под повърхността. Примерната възраст на съоръжението е межди 7 – 10 хиляди години. Откритието си Гох е направил случайно, сканирайки почвата с прибор - собствена модификация, с цел откриване на подземен водоизточник. Решението да пробие отвор дало резултат на дълбочина 10 метра - била намерена първата от множество пирамиди, построена, лато и египетските, на принципа на златното сечение ( съотношението между дължината на основата и височината е с коефициент 1,6).





Само че с това тайните на Крим, свързани с пирамидите, не свършват. Не успявайки да се отдалечат от нагодката, учените открили фигурата на „сфинкса”, точно подобие на египетския. Люкът, разположен в единия край на гигантската фигура, води до помещение с диаметър 10 метра. Освобождаването на сфинкса от под земята, довело до намиране и на самия вход, добре закрит от варовикови плочи. Работещите на разходките твърдели, че на работещите вътре настроението се подобрявало , а посетителите усещали мощен прилив на енергия.
(следва)

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics