ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

сряда, 28 март 2012 г.

Хотел – „ летяща чиния“



От 1947 година непрекъснато, и до наши дни, проблемът за летящите чинии не престава да бъде актуален. Говори се, че те летят по единично и а групи, ниско над земята или се виждат в зенит и се движат с главозамайваща скорост…
Макар че сега вече треската за търсенето на летящите чинии е поулегнала, интересът към тези загадъчни непознати обекти продължава да съществува, а предприемчиви бизнесмени се решили да го използват….
В Швеция е бил открит хотел – летяща чиния, който се намира направо на дърво, на височина 34 метра от земята, в най-живописна гора на брега на Lule River, на 40 км от Полярния кръг. Изкачването в него става посредством мост, рампа или специални електро-стъпала(нещо като елеватор). Хотелът – летяща чиния е построен в рамките на проекта The Treehotel на шведските дизайнери, и по форма действително напомня НЛО.


Оборудването вътре в хотела няма нищо общо с това на космически кораб: там има три отделни стаи - спалня, баня и стая за живеене. Там спокойно може да се настанят до четири човека.



Като цяло комплексът The Treehotel се състои от 5 къщички, различаващи се по форма и дизайн, във всяка от които площта е между 15 и 30 квадратни метра. При това всички къщички са оборудвани с безплатен интернет. На разположение на гостите има и сауна, която също е разположена на дърво, бар, ресторант, велосипеди и детска площадка. Това е място за екологичен отдих за тези, които ускат да са в хармония с природата.



Реклама

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics