ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

понеделник, 29 март 2010 г.

Съществува ли подземна цивилизация? -ІІ

По- съвременни научни данни също се отбелязва някаква подземна активност.

Американските радиолокатори на Кейп Канаверал са засекли странни сигнали, издащи от глъбините на земята. Експертите са уверени, че тези сигнали са изпратени от разумни същества. Сякаш нещо или някой се опитва да осъществи контакт с нас. Това е разкзано от високопоставен чиновник от НАСА за списание "Sun".

Първите сигнали били получени още преди няколко години и от тогава се повтарят примерно веднъж на 2 месеца.При това позивите на неизвестните за нас същества, са зашифровани в изключително сложни математически формули. За сега учените не могат напълно да разшифроват сигналите, а това, което е разчетено, им е нардено да не да не го съобщават.
Ръководството на НАСА обяснява това с факта, че съобщенията могат да бъдат разообразно тълкувани. Специалистите така и не могат да определят точно мястото на подземната цивилизация. Само че от сега е ясно, че подземните жители знаят за нас повече, отколкото ние за тях. Някои експерти предполагат, че доказателството за съществуване на друга цивилизация на нашата планета, може да стане най-голямото откритие на ХХІ век.

Сеизмолози от Вашингтонския университет в Сент Луис и Калифорнийския университет в Сан Диего, са анализирали над 600 хиляди сеизмограми от цялата планета и са се заинтересували от участъка земя, разположен под Азия. Там сеизмичните вълни стават по- слаби и по някаква причина се забавят. Този ефект в частност , може да бъде даден от дебел слой вода и затова учените са предположили, че под източна Азия е разположено подземно водохранилище, което достига размерите на Северния ледовит океан.

Естествено е, че с изследванията трябва да се продължи, но ако се окаже вярна, наулата ще се сблъска с изключително любопитно явление – в толкова обширно пространство, изпълнено с вода, м0же отдавна да съществува развита цивилизация, нехуманоиден тип. Ако тя бъде намерена, би се получил отговор на феномена НЛО, а и на паранормалните събития, които се наблюдават в този район.
(Следва)

Допълнителна информация:
http://lamqta.com/dragons-life/36--life/1644-mejdukontinentalni-podzemni-tuneli-na-izcheznalite-civilizacii

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics