ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

неделя, 14 март 2010 г.

Кристалните черепи на маите

Навярно няма човек, който да не е чувал за календара на маите. Тази легенда от далечни времена се предава от уста на уста в Централна Америка. Маите и ацтеките счита, че светът се е разрушавал четири пъти, и сега живеем под петото слънце.

Под първото слънце са живели гигантите и светът им е разрушила водата.

Второто слънце е свидетел на разрушението на света и унищожаването на хората от въздушен змей, който превърнал хората в маймуни и се спасили само един мъж и една жена.

Третият свят е изгорен от небесен огън(от метеорит) и жителите на този свят се хранели само с плодове.

При четвъртото слънце хората загинали от глад, предизвикан от потоци огън и кръв.

Краят на петия свят ще настъпи от колебания и разклащане на земята , като са възможни и промени на магнитните полюси на Земята и животът ще свърши.
В календара на маите летоброенето започва от 13 август 3114 година преди нашата ера, и завършва на 21 декември 2012 година Той е свързан с Венера. В ръкописните трудове, наречени кодекси, книжовниците са оставили многобройни предсказания, в частност, за слънчеви затъмнения. А маите били забележителни астрономи....

От времето, когато хората живеели на 12 планети, съществуват 13 кристални черепа, които са били предадени на земляните. Атлантите са ги оставили на маите. Събрани заедно, те биха могли да ни разкрият много неща за нашето минало и да ни помогнат, да избегнем катастрофите. Предците са умеели да ги карат да говорят. Имат подвижни челюсти и може да се предположи, че това са свръхмощни копютри.
Удивителни са резултатите от изследванията на тези черепи. В резултат на изследванията на прочутия череп на АннаМиитчел – Хедж е лабораторията на Невлет Пакард, ответите са рез’мирани тала: „ Неразбираемо е за нашите учени, по какъв начин те са били изпълнени в древни времена, без съвременни прибори и инструменти”

Според изследователите би била необходима поне година за създаване на този череп, и то - не без помощта на съвременните инструменти. Също не е известно, как такъв крехък предмет се е запазил при постоянните сътресения и горещината.
Трябва да се отбележи, че от края на XIX век е разпространена търговията с кристални черепи, като по- голяма част от тях са копия на кристалните.

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics