ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

събота, 20 август 2011 г.

Оригинални скулптури и композиции


Прага. Немецкое посольство. Памятник Трабанту.Как Ви се струва?В Красноярск, в Увеселителния парк, ако натиснете медала-бутон на вълка, той ще каже: „Добре дошли в нашия парк...”


Паметник на краба край Варадеро - Куба


За всеки парк е актуална темата за събиране на боклука. Тя е намерила актуално решение в парковете на остров Бали. Кофите са истински произведения на изкуството, направени под формата на различни фигури на животни.А сега какво ще кажете?...

/
И това е оригинално ...
Кон с палто - Хиподрум в МоскваТова, разбира се, не е кон с палто, но също е оригинално....


Три забити в земята на брега на Harfsford меча, символизират обединението на Норвегия Това място е подбрано неслучайно. С битката там крал Харалд е завършил обединението на страната. За да открие монумента през 1983 година, е дошъл лично крал Олав. Конструкцията изглежда импозантно, особено ако се подбере подходящ ракурс. Неин автор е скулптурът Fritz Røed и се намира недалеко от Ставангер, и е нейн символ. Идеята да са забити мечовете в земята е, никога повече да не се използват.

Някъде в Америка...


Къщата с охлюва


В Япония, в префектура Ибараки, има бронзова статуя Ushiku Daibutsu. Тя се смята за най-високата, самостоятелно стояща статуя в света. Поставена е била през 1995 година и височината и над земята е 120 метра, като в нея влизат 10 метрова платформа-лотос и 10-метрова основа. На височина 95 метра над земята е разположена площадка за разглеждане, а посетителите и се изкачват до там с асансьор.

Реклама

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics