ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

четвъртък, 20 май 2010 г.

SMS от оня свят

Жител на британския град Ланкшир , домът на който се ползва с не добра слава в окръга, заявил, че постоянно получава SMS-и от своята жена, която починала преди шест години.
Петдесет и девет годишния Франк Джонс купил този дом още през 1996 година. Веднага, щом семейството се настанило в този дом, започнали да се случват странни неща: някой невидим премествал мебелите в дома и дърпал одеалата от тях, докато спели. Същото ставало и с предишните собственици на дома, които още преди 30 години разказвали на съседите, че през нощта чуват, как някой диша и се чувства отвратителна миризма. Купувайки дома, Джонс бил уверен, че всички истории с полтъргайст са чиста измислица. Само че времето се наложило да започне да мисли иначе....
2002 донесла на Франк наведнъж две трагедии: отначало от рак на мозъка умрял неговия 32 годишен син, а три месеца по-късно сърдечен пристъп станал причина за смъртта на неговата 69 годишна съпруга Сади. В деня на смъртта на жена си той за пръв път изпитал нежелание да влезе в дома си. В този момент на мобилния му телефон се позвънило, но той не вдигнал . По-късно, преглеждайки информацията за пропуснатите повиквания, изпаднал в ужас - позвъняването било от домашния им номер, макар по това време там да нямало никой.
От този момент той постоянно получава странни SMS, които, по негово мнение, пише Сади. В съобщенията има текст, който жената обикновено е писала приживе, а омерът, от който идват те, е скрит. Увереността, че ги изпраща неговата покойна съпруга се засилва от това, че тя приживе не се е разделяла с телефона си и е била погребана с него.

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics