ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

понеделник, 25 юни 2012 г.

Законите на живота – 1

Ние ставаме възрастни, но за живота сме подготвени толкова, колкото един книжен червей е готов да играе балет. Дейвид Сибур

Искаме или не, но животът се развива и свои закони, и проблем на всеки от нас е, ще се съобразяваме ли с тях, или не. Само че незнаенето на тези закони не ни освобождава от отговорността за това, което става в нашия живот……

1. Закон за празнотата
Всичко започва с празнота, но празнотата винаги се запълва. За да се промени нещо в живота ни , или да се появи, трябва да се освободи място и да се подготви почвата, както и да се избавиш от лъжливите убеждения и старите привички. Ако не сте доволни от мястото, което заемате - сменете го. Нали не сте дърво!
Джим Рон

2. Закон за бариерата
Възможностите не се продават в магазина. Те се появяват след взимане на вътрешно решение. Важно е да се решите да пресечете бариерата като условно препятствие. Силата на намерението ще открие път за неговата реализация. Никога не се дава желание, без да се дават сили за неговата реализация. Само че е възможно, човек да трябва да се потруди.
Ричард Бах

3. Закон за неутралното положение
За да се промените и да промените и да промените посоката на живота си, е нужно преди всичко да спрете. Бог не напразно е повелил човек да бъде точно на това място, на което е сега. Трябва само добре да се огледа около себе си.
Николай Гогол

4. Закон за плащането
Ние плащаме както за действието, така и за бездействието. Истината е, че цената е различна. Бездействието ни излиза по-скъпо, а избягването на грешките и неуспехите не ни прави по-щастливи. Ако човек се мотае с взимането на решение , значи той вече е взел решение да остави нещата по старому.

5. Закон за мисленето
Мисълта е материална. Всичко, което мисли, за което мечтаем и от което се страхуваме, неизменно се проявява в нашата реалност. Човекът е това, за което мисли през деня.
Емерсон

6. Закон за причината и следствието
Всичко, което става в живота ни, е следствие от нашите мисли и постъпки. И ако нещо не става така, както трябва, причината трябва да търсим не във външния свят, а вътре в себе си.
Емерсон
(следва)

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics