ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

събота, 30 юни 2012 г.

Джон Титор - пътешественик във времето…

Джон Титор (John Titor) е името на човека, участващ в дискусиите на интернет-форумите през 2000 - 2001 година, където е заявява, че е пътешественик във времето от 2036 година. Титор твърдял, че е американски войник от бъдещето, и се е върнал в миналото за да достави в бъдещето компютър IBM 5100, за откриване на грешки в компютърните програми, отнасящи се до проблем през 2038 година. Предполагал, че е избран за тази мисия, като се има предвид че дядо му по бащина линия е сглобил и програмирал IBM 5100.


Във форумите той е оставил многобройни прогнози за бъдещето( по-голяма част от тях са неясни, но някои са съвсем конкретни), започвайки се от 2004 година. Според тях САЩ ще се разделят на 5 по-малки региона, а околната среда и инфраструктурата ще бъдат разрушени в резултат на ядрена атака, и болшинството от другите държави в света ща бъдат унищожени.

Нашивка с изображение на войските, в които е служил Титор Той твърди, че е решил да се спре на 2000 година „по лични причини“ и собствена инициатива, за да събере снимки, загубени в ( бъдещата) гражданска война, и да навести своето семейство, което често споменавал. Освен това твърдял, че в продължение на няколко месеца се е опитвал да предупреди за заплахата от епидемия от болестта на Кройцфелд – Якоб (луда крава) и за възможна гражданска война в САЩ. Отговаряйки на въпросите на своите събеседници във форумите Титор проявявал интерес и към НЛО. Предположил, че извънземните и НЛО всъщност може да са пътешественици във времето от далечното бъдеще.
Едно от първите му предсказания било това, за предстояща гражданска война в САЩ, свързана с „реда и правата“. Описал началото на конфликта за 2004 година с граждански вълнения, свързани с президентските избори в САЩ, а пикът на конфликта според него трябвало да бъде през 2008 година. Войната ще завърши през 2015 година след кратка, но интензивна Трета Световна война….
Ето и неговото предсказание:
„През 2015 година Русия ще нанесе ядрен удар на големи населени места в САЩ, Китай и Европа. САЩ ще премине в контранастъпление. Ще бъдат разрушени градовете на САЩ. По такъв начин ние (САЩ), ще спечелим. Европейският съюз и Китай ще бъдат унищожени…“ След края на войната, столицата на Съединените щати ще прехвърли в Омаха, Небраска. Титор неточно описва мотивите и причините за Третата световна война. Посочва конфликт между арабите и евреите като неин предвестник. Едно от предсказанията му е, че Америка ще води война в Ирак, твърдейки, че те притежават ядрено оръжие. Това изявление е направено преди началото на войната с Ирак. Твърдял е също, че никакво оръжие за масово унищожение няма да бъде намерено.
Не е възможно ясно и логично да се говори за истината или неистинността на повечето от неговите предсказания. В Интернет той е заявил, че част от неговата мисия се състояла в недопускане на предстояща световна война чрез изменение на историята. Само че през октомври 2000 година, месец преди появата му на форумите, той се е появил в чата на Великобритания IRC. На въпроса „Дали бихте могли да промените бъдещето?“, той е отговорил, че „вече е прекалено късно“.
Италианска телевизионна програма (Voyager) е организирала независимо разследване на разказа на Джон Титор на 19 май 2008 година. В рeзултат на разследването на частните детективи било установено, че Джон Титор и неговото семейство не съществуват. Освен това Фондът на Титор е регистриран без адрес, а записки мили свидетелства за него не са били намерени. Единственият човек, потвърждаващ съществуването му, бил адвокатът Лари Хабер(адвокатът и собственик на търговските права за всички проблеми на Джон Титор). Детективите предполагат, че Джон е братът на Лари Хабер компютърният специалист от Лос Анджелис, Джон Рик Хабер….

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics