ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

сряда, 29 юни 2011 г.

Кучетата на Хитлер умеели да четат и пишат!!!В новата книга „Удивителните кучета в историята” авторът и - Йен Бондесон от Университета в Кардиф (Великобритания) твърди, че в арсенала на Хитлер имало „психологическо оръжие” - говорещи кучета. Сведенията си(по негови думи), е черпил от нацистките архиви.

Немците са смятали четириногите приятели толкова умни, колкото и хората, и затова се опитвали да ги обучат да разговарят със своите стопани от СС, да четат (може би донесения?), както и да им се предават мисли по телепатия, за което са правени опити, е било съобщено от Daily Mail. За целта било създено специално училище за кучета, наречена „Tier-Sprechschule ASRA”. Била разположена близо до Хановър през 1930 година и просъществувала под ръководството на някоя си Маргарет Шмит до края на войната.
Не правели изключение от подобно възпитание и собствените немски овчарки на фюрера – Блонди и Бела. Даже и на снимките от това време е видно, че Хитлер не само се любува на своите питомци, а за нещо беседва с тях. Това , обаче, не е попречило няколко минути преди самоубийството си(1945г), диктаторът да убие своята любимка Блонди.


Доктор Карл Крол провежда опити по телепатия между кучета и хора.
снимка: от сайта dailymail.co.ukКучетата били обучавани да поддават специални сигнали с помощта на лапите си - да чукат по специални клавиши. Всяка буква се означавала с определен брой натискания. Например дакел на име Курвенал, означавал буквите с определено количество на местоимението „ау”. Говори се, че някои от опашатите „ученици” даже можели да подражават на човешкия глас. Например едни могли да произнасят „Майн фюрер”, когато им бил задаван въпрос „Кой е Адолф Хитлер?” А немският пойнтер Дон произнасял такава фраза : „Гладен! Дай бисквитки!”... А имало и такива (според свидетелствата на източниците), които „писали” стохове!!!
Целта на немците била , да използват животните за работа, заедно с СС и да охраняват концентрационните лагери, за да се освободят офицери.

по материали на kp.ru


Реклама

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics