ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

вторник, 18 октомври 2011 г.

Сеанси по оздравителен сън в …. ковчези , по малайзийски....



На малазийския остров Пинанг (Penang) има даоски храм, наречен Looi Im Si, който бил основан преди около сто години от бабата на сегашния надзирател. Чу Сон Лок разказва, че на неговата баба Лим Гуат Луй , на сън се явил повелителят на ада Ди Фу Бао Джанг и и наредил, да се направи храм.

Бабата послушно и добросъвестно изпълнила нареждането, а в новия храм започнали да се четат молитви в чест на задгробния повелител. С течение на времето количеството на божествата за поклонение се увеличавало, и сред тях се появил Ю Сяо Сан Бо (Yu Xiao Xian Bo) - един от стражите, отговаряши за доставката на починалите в задгробния свят.



Храм Looi Im Si

През 2008 година в брата на надзирателя - Сун Цая (Soon Chye), се вселил духът на Ю Сяо Сам Бо и заповядал да започнат лечението на хора, страдащи от постоянни неуспехи и други жизнени проблеми. . За целта в храма били поставени пет ковчега - един голям, и 4 малки . За да се върнат успехът и късмета, трябва да се проведе сеанс от оздравителен сън в ковчег. Пациентът ляга в голям ковчег, а духът на Ю Сяо , чрез тялото на Сун Цая, чете молитви. Очевидно, този ритуал много трудноби могло а се нарече сън, тъй като сеансът продължава само няколко минути.





Ю Сяо Сан подготвя пациент

Известно е, че след като направят няколко сеанса, животът на пациентите действително се подобрява - при някои бизнесът тръгва „нагоре”, друг се излекува от тежка болест, която нито един лекар не се е заемал да лекува...
Ако някой страда от неуспехи, просто трябва да отиде в Пинанг, и да поспи в ковчег... Много е важно, обаче, да се планира посецението, тъй като храмът работи само от 8 вечерта, до 2 през нощта...
По материали на dailychilli.com
снимките са предоставени от Picasa Уеб Албуми

Реклама

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics