ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

понеделник, 3 октомври 2011 г.

Тайните на пророчествата на "Спящия лечител"


Американският медиум Едгар Кейси е известен като «спящят лечител ». В състояние на Транс той е могъл да съставя рецепти практически за всички болести, а освен това е предсказал много събития, в т.ч. и убийството на американския президент Кенеди, назовал е точната дата на Втората световна война , като и датата на нейния край.... Неговите пророчества и до сега се сбъдват. Кейси е роден на 18 март 1877 година и в началото не се е отличавал с ннищо. Веднъж, по време на игра на бейзбол в училищния двор, топката го улучила в тила. Веднага започнал глупаво да хихика, да прави физиономии и да размахва ръце. А в къщи взел тигана от печката с недопеченото кафе, и го хвърлил на двора. На майка си казал, че отива да сее кафе. Родителите едва успели да сложат намиращото се в състояние на нервна възбуда момче в леглото. Решили, сутринта да извикат лекар. Но едва баща му успял да го завие с одеалото, и той тихо казал:
-Веднага ми поствете на тила лапа за жялата нощ. Удариха ме с топката по главата. Ако не ми сложите лапа, сутринта напълно ще откача. Но ако ми поставите, ще оздравея.
След това дълбоко заспал.
Мaйката послушала съвета на момчето и приготвила лапа от лечебни треви и царевично брашно. Сутринта момчето се събудило съвсем здраво, но не помнело нищо , случило се с него след удара на топката по главата му.
Историята за това, как момчето само си приписло лечение, получила широк отзвук. Скоро Едгар разбрал, че може да лекува и другите. Чудодейните рецепти му идвали на сън, или по-точно в странно състояние, в което изпадал от време на време, и което сега би било наречено транс.
Славата на «спящия лечител» обиколила цяла Америка. Макар че имал уникални способности, Кейси бил малко образован човек и изкарвал прехраната си с фотография. Но в състояние на транс той е «поставял» диагнози на болести и е диктувал отвари, лекуващи стари недъзи и травми. Стенографистката просто е записвала произнесените от него фрази. Такива записки с времето са се събрали около 14 хиляди. Посочените от Кейси средства почти вигаги са помагали на хората, но от къде се е вземала тази информация, и той, самият, не е имал предства.
Така веднъж той посъветвал някой си мистър Ендрюс от Ню Йорк да пие някаква „настойка на Клара”. Само че Кейси посочил, че не знае състава на тази настойка. Пациентът търсел информация от лекари и аптекари, но всички само разтваряли ръце. Дори публикувал обява в медицински списания, но не получил отговор.. Но пък по-късно получил ново писмо от Кейси, и в него описвал компонентите, които трябвало да влизат в отварата. Ендрюс получил писмо и от парижанин, прочел неговата обява. Там се съобщавало, че „настойката на Клара” действително съществувала в природата, но вече никъде не можело да се намери, тъй като с изготвянето и се занимавал само един човек в света - неговият баща, който вече бил покойник! В псмото била изпратена и запазената рецепта. Изумително било, че написаното в рецептата и това, което написал Кейси, напълно съвпадало.

Постепенно при Едгард започнали да се стичат пациенти не само от различни крайща на Америка, а и от цял свят. Той не връщал никого , но приемайки болни, говорел с тях и за миналото и за бъдещето. Вярвал в реинкарнацията и смятал, че болестите възникват вследствие на действията на хората в предишни въпъщения.
В транс Кейси не само лекувал, но и пророкувал. Затова може би е по-точно да бъде наричан „спящият лечител и пророк” Предсказал е по—голямата част от големите стихийни бедствия за периода 1958 -1998 година. Сред тях е земетресението в Аляска през 1964 и изригванията на вулкана Етна през 1960 и 1971 година.
От обществените и политически събития пророкът предрекал паниката на фондовия пазар през 1929 година и последвалата я Голяма депресия, почти точно е назовал датата на началото и края на Втората световна война, а и датата на битката при Курската дъга. Предвидил е независимостта на Индия, създаването на държавата Израел, убийството на президента Кенеди.За Русия е предсказал краха на комунизма в края на ХХ век и приятелските отношения със САЩ.
Едгар Кейси се е занимавал с ясновидство и лечителство повече от 20 години и е починал през 1945 година. За него са писани много книги и изследвания, общият тираж на които надвишава 12 милиона екземпляра.
По материали на: fisnyak.ru

Реклама

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics