ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

неделя, 27 ноември 2011 г.

В Африка е открито племе от руски човекоядциМеждународната научно-изследователска експедиция „Африкански пръстен 2010’, е открила в Африка абсолютно фантастично и жестоко племе от човекоядци, живеещо по първобитен начин . Информация за това е получена от Александър Желтков, завеждащ катедра „Африканистика” Освен че е странно и диво, това племе говори на чист руски език - такъв, какъвто се е говорел в Русия от дворяните през 19 век - с езикът на Пушкин и Толстой.
Много интересно те канели учените да похапнат от собствения им деликатес- „печено на огън месо от врага”: „Ще Ви е угодно ли, любезни гости, да хапнете?”
Племето е намерено в Източна Африка, недалеч от границата с Танзания, но не е съобщено точно къде. Тези безумни хищници възприемат всички хора като храна. По какъв начин са научили руски език и защо са се отказали от техния, историята мълчи. За съжаление и учените от експедицията не са успели да изяснят тоси въпрос.
Хората в това племе не били въоръжени с нищо друго, освен пръти и камъни и по време на срещата с представителите от експедицията (които били „снабдени” с ловно оръжие, вождът на племето разбирал, че не му е изгодно в момента да възникне конфликт.
Племето води свой своеобразен летопис, според който преди около 2 години хората му са били около 1000, миналата година - около 200, а сега са само 72-ма.
Представител на агентството е казал, че те се изяждат един – друг....

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics