ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

вторник, 29 ноември 2011 г.

Намиране на партньор в живота с помощта на швейцарски ДНК-тест



Швейцарската компания GenePartner е разработила методика, която ще позволи да се избира партньор по анализа на ДНК. Тестовете вече се продават в Интернет по $ 249.
Двойката, желаеща да провери своята генетична съвместимост, получават набор за взимане на материал от вътрешната страна на бузата. След това пробите трябва да се изпратят в компанията, където специалистите да направят анализ на молекулата на ДНК. После на партньорите ще бъде изпратена парола от тяхната лична страница на сайта, където се съхраняват резултатите на тестовете.
По време на изследванията най-напред се проверява съвместимостта на партньорите по човешки левкоцитни антигени. Допълнителните изследвания се избират индивидуално и могат да включват практически всякакво изследване на гените, например на съответствие на вариантите на ензими, отговорни за метаболизма на невротрансмитерите.
От резултатите от направените изследвания се определя генетическата съвместимост на партньорите.
Тамара Браун, ръководител на компанията GenePartner , генетик и невробиолог казва, че за двойки с генетична съвместимост е характерно силно физическо влечение, а това е основа за стабилни и дългосрочни отношения.

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics