ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

неделя, 12 август 2012 г.

Любов и работа - според кръвната група

В много страни по света хората не се замислят особено много за своята кръвна група, но в Япония на този въпрос се отделя огромно внимание. Според BBC News, там широко е разпространено мнението, че кръвната група определя характера на човека и влияе върху неговия живот, работа и любов.
Японците смятат , че хората с кръвна група А са надеждни и склонни към саможертва, но са затворени и склонни към безпокойство. Притежателите ка кръвна група 0 са решителни и самоуверени, а хората с кръвна група АВ са уравновесени, проницателни и рационални, но прекалено взискателни и неемоционални. На фона на тези 3 групи, притежателите на кръвна група В се открояват като умни, но много себелюбиви.
В страната на Изгряващото слънце даже съществува понятието „бурахара“, което означава „дискриминация по кръвна група“ - работодателите може да не приемат някого на работа, ако не ги устройва кръвната му група. Освен това хората в тази страна ходят на среща, само ако ги устройва кръвната група на човека, с когото искат да бъдат двойка. Всъщност, преди няколко години специалист от Държавния университет в Майнот (Minot State University), в щат Северна Дакота, САЩ, стигнали до извода, че сексуалната ориентация може да бъде свързана с определена кръвна група и резус-фактор.
Голяма част от хората с традиционна ориентация били от А група, която при хомосексуалистите се срещала доста рядко. Сред хомосексуалистите тя се срещала рядко, а при лесбийките - още по-рядко, но при тях много по-често се срещали хора с отрицателен резус-фактор, отколкото при хората с традиционна ориентация.

Реклама

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics