ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

неделя, 23 май 2010 г.

Шумахер продава редкия Bugatti

Михаел Шумахер е изложил за продажба своят Bugatti EB 110 SS, един от 33-те такива автомобили, създавани някога.
Истината е, че се е прославил, състезавайки се с Ferrari, но това съвсем не му е пречело през свободното си време да се отдава на увлечението си по други марки автомобили. Например в гаража на 7-кратния световен шампион много редкия суперавтомобил Bugatti EB 110 SS не престоял много, защото Шуми го изложил за продажба.


За цената, която Шумахер иска за EB 110 SS не е известна, но навярно няма да бъде малка. Преди всичко, защото тя е украсена с логото на Bugatti, а това вече добавя на цената няколко нули. Освен това от този крайно рядък явтомобил са били пуснати само 33 броя. А разбира се, факта , че колата е била собственост на легендата на Формула 1, също добавя нули към цената. Като цяло за по- малка от седемцифрова цена, едва ли ще може да става дума....


Bugatti EB 110 SS е направен на базата на модел EB 110, показан през 1991 году. Автомобилът е оборудван с 3.5-литров силов агрегат 12 V, мощност 611 конски сили , които работят в тандем с 6-степенна механична предавателна кутия. Вдига 100 километра в час само за 3,2 секунди.

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics