ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

понеделник, 26 април 2010 г.

Чудовищата от подземията

Нима такива огромни подземни пространства са напълно лишени от живот? Едва ли... Разбира се, някакви насекоми, безцветни рибки и прилепи не влизат в сметка. Става въпрос за големи организми и даже за разумни същества.

Естествените и изкуствени подземни кухини в недрата на Земята, без съмнение на места се пресичат с подземен водоток. По такъв начин в подземния свят има вода, запазва се умерена положителна температура, а в местата с вулканична активност температурата на водата и въздуха достигат още по- подходящи стойности.
Тук няма резки спадове на порвърхността, но, в интерес на истината”, няма и слънце. Може ли в такива условия да възникне хранителна база за наличие в подземния свят на някакви големи същества?

Това е доста проблемно, но и нашите знания за подземния свят са доста ограничени, даже може да се каже, че още тъпчем пред вратата. Освен това жителите на подземията може да си доставят храна от повърхността нощно време. Сравнително неотдавна в Европа през нощта туристи случайно заснели доста страшно същество.

То приличало на човек по строеж, но било абсолютно без окосмяване, достатъчно хилаво, с белезникава кожа, заострени уши и горяши очи.
Изплашените туристи си плюли на петите и никому не минало и през ума да продължи снимките или да се опита да влезе в контакт с това същество. Едва ли това е бил извънземен, по- скоро туристите наистина са се сблъскали с обитател на подземния свят.

В Европа съществуват редица легенди за обитателите на този подземен свят. Дълго време учените са ги смятали за обикновени приказки, но в последно време много изследователи стигат до извода, че за появата на подобни легенди е възможно да има някакви реални основания. Все по-често се появява информация за странни вибрации и шумове от техногенен характер, които идват от под земята в различни участъци на планетата. Предположението за реално съществуване на подземна цивилизация вече не предизвиква насмешка и подозрения за умствено разстройство. Не е изключено в подземния свят да се скриват и доисторически рептилии, и не само се крият, но пътешестват в недрата на планетата на доста значителни разстояние.



Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics