ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

вторник, 10 януари 2012 г.

Шумерите - наши далечни пра-пра родители




По сведения на шумерите анунаки за пръв път са стъпили на Земята дълго преди възникване на шумерската цивилизация. И именно те са създали човека. Възниква въпроса - защо…Ами защото им омръзнало сами да добиват злато. В летописите се разказва, че анунаки били дълголетници, и през дългия си живот непрекъснато добивали злато, като от началото се опитвали да направят това от водата на Персийския залив и след като опита се оказал неуспешен, , забочнали да се занимават с рудници. Съществува версия, че то им било необходимо за златосъдържащ екран за защита на тяхната планета. Подобни технологии съществуват сега в космическите проекти. Затова жителите на Нибиру са напуснали своята планета и са се заселили на Земята. На всеки 3600 години, когато планетите максимално се сближавали, златото било прехвърляно на Нибиру.

Създаване на хора

Според шумерските легенди, анунаки са се занимавали с добив на злато самостоятелно почти 150 хиляди години.



Избухнало възстание поставило по заплаха целия проект за спасяване на Нибиру. Тогава се родил план за създаване на помощници - хора. Този процес подробно, крачка по крачка, бил описан в глинените таблички на древните шумери. Тези сведения били с ефект на взривяваща се бомба сред генетиците, защото всичко полазвало, че анунаки били прекрасно запознати с ДНК и с това, как да създадат човек по изкуствен път. Има подробна инструкция, че работата трябва да се провежда в стерилни условия. По-нататък се изяснява, че била взета яйцеклетка от женска маймуна.. След това била оплодена, но едновременно с това се прибавяла „същност“ - „това, което свързва паметта“ – по нашето разбиране това е ДНК, получена от пречистена по специален начин кръв от избран анунак. Допълнително от кръвта на боговете било извлечено онова, което приблизително може да бъде наречено „душа“. Оплодената и модифицирана яйцеклетка след това трябвало да бъде доверена на „много знаеща млада анунаки“, която да „доведе яйцеклетката но нужното състояние“.Легендата гласи, че в началото не всичко вървяло така гладко, както се очаквало, но в края на крайщата се стигнало до успех. Успешната яйцеклетка била поместена в лоното на „богиня“, която се съгласила да я износи. Така, след продължителна бременност и цезарово сечение на света се появил първия човек. Само че за работа в мините трябвали много хора! И тогава с помощта на клонирането била създадена жената. За съжаление този процес въобще не е отразен в глинените таблички и затова може само да се правят предположения.
След откритието на Уесли Браун „за една и съща за всички хора на Земята митохондриева Ева“, легендата била косвено потвърдена.
След няколко поколения хората „станали красиви“, анунаки започнали да си взимат „земни жени“, от които им се родило жизнеспособно и здраво потомство. За съжаление, предавайки ни своята външност и възможност за саморазвитие, те не са ни дарили със своето дълголетие…
Всъщност се оказва, че самите шумери са нашите далечни пра-пра-родители, а тяхната цивилизация е не само най-древната, но и най-загадъчната….

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics