ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

събота, 7 януари 2012 г.

Tайната история на Третия райх - 3

Операция „Висок скок“ и още нещо…..

Операция „ Висок скок“ била замаскирана като научно-изследователска експедиция, и далеч не всички се досещали, че към бреговете на Антарктида се насочва мощна военноморска ескадра. Самолетоносач, 13 кораба от различен тип, 25 самолети и хеликоптери, повече от 4000 човека, запас от продукти за половин година - тези факти сами по себе си говорят.
Изглеждало, че всичко върви по план - за 1 месец били направени 49 хиляди фотоснимки. Изведнъж се случило нещо, за което официалните власти на САЩ и до сега мълчат. На 3 март 1947 година, току-що започналата експедиция била прекратена, а корабите спешно потеглили обратно. След година на страниците на европейското списание „Бризант“ изплували някои детайли. Били загубени поне един кораб, десетки хора, 4 бойни самолета, а още 9 самолета се оказали негодни за експлоатация. За това, което е станало, може само да се гадае. Ако се вярва на пресата и осмелилите се да споменат нещо членове на екипажите, става въпрос за „излизащи от под водата“ и атакуващи ги „летящи дискове“ , както и за странни атмосферни явления, които предизвиквали психични разстройства. Документи за тези неща. Журналистите се позовават и на доклад на Берд, който изглежда изнесен пред специална комисия: „ САЩ трябва да предприеме защитни акции срещу изтребителите на противника, осъществяващи полети от полярните райони. В случай на нова война, Америка може да бъде подложена на атаките на враг, притежаващ способността да лети от единия до другия полюс с невероятна скорост!“
Почти след 10 години адмирал Берд възглавил нова полярна експедиция, в която загинал при загадъчни обстоятелства. След смъртта му в печата се появили сведения , за които се смята, че са от неговия дневник.
От тях излиза, че по време на експедицията от 1947, самолета, на който извършван разузнавателен полет, бил принуден да се приземи от странни летателни апарати, приличащи на „британски войнишки каски“. Към адмирала се приближил висок синеок блондин, който на развален английски предал обръщение към американското правителство, с искане да прекратят ядрените опити. Някои от източниците твърдят, че след тази среща между нацистката колония в Антарктида и американското правителство било подписано съглашение за обмен на немски съвременни технологии и суровини от САЩ.
Редица изследователи предполагат, че нацистки бази в Антарктида и канадския север съществуват и процъфтяват в наши дни. Говори се за съществуването там на цял подземен град, наречен „Новият Берлин“, с население 2 милиона души. Жителите му основно се занимават с генно инженерство и полети в космоса, но до момента няма никакви доказателства в полза на тази версия.
Като косвени потвърждения на тезата за съществуването на бази са многократните наблюдения на НЛО в района на Южния полюс. Често виждат увиснали във въздуха „чинии“ и „пури“. Освен това, през 1976 година японски учени, с помощта на най-съвременна апаратура, са засекли едновременно 19 кръгли обекти, които са долетели от космоса до Антарктида, и са изчезнали от екраните. Всички , изпратени след това на същото място експедиции, или са изчезвали безследно, или са се връщали без никакъв резултат. После някои участници разказвали за високия ръст на хората, излизащи направо изпод леда и за тунели, водещи към техните градове, но никой не и вярвал. На орбитата на Земята са засечени няколко изкуствени спътника, които не е известно на кого принадлежат.
През 1944 година в арктическите води на Канада била потопена немска подводница от същия този клас „U", а един от оживелите членове на екипажа по-късно си спомнил, че целта на експедицията била тайна доставка на живак. Единствената версия, защо им е бил нужен е, че се използва за изследвания в космоса.
Има още един факт: някои хора, жертви на похищаване от извънземни си спомнят под хипноза, че хуманоидите са ръководени от земни гора с униформи от времето на втората световна война, говорещи немски. Странни за хора, попаднали ма космически пришълци….
Според свидетелства на многобройни очевидци, по време на терористичния акт на 11 септември, недалече от небостъргачите, е имало НЛО, което се е появило преди първия самолет да се вреже в тях?
Дали това са доказателства?....

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics