ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

сряда, 4 януари 2012 г.

Taйните на Кримския полуостров. Херсонес.



След като съществуването на пирамидите било потвърдено от разкопките, Виталий Гох забелязал пряка зависимост между положението на постройките и кримските „места на силата” - енергийно активни зони, намиращи се в района Бахчисарай и Севастопол . Това е само предположение, но е напълно вероятно, Барченко да е търсил психотропното оръжие на древните, без даже да е предполагал за съществуването на пирамидите. Но той е бил въоръжен с легендите за древния град Ески-Кермен, който е прикривал византийското пристанище Херсонес. Според преданията именно в този район са се наблюдавали нестандартни събития, много напомнящи на въздействие върху психиката на хората.



Така една от легендите разказвала за слезлия от фреските на храма Георги Победоносец, който сразявал с копието си всички кораби, опитваящи се да приближат града. В паника моряците тръгвали обратно. Тези, които се осмелявали да вървят напред, в хипнотичен транс насочвали плавателните съдове към скалите.
Невероятната легенда се потвърждава от напълно реален факт - гибелта на подводницата „Камбала” през 1909 година.Капитанътна най-новия плавателен съд , изпадайки в състояние на еуфория, без да променя курса, уверено се блъснал в дъното на броненосеца „Ростислав”. Разследването показало , ч е капитанът преди гибелното събитие не е приемал никакви психотропни препарати.
Обяснения на легендите и станалото е успял да даде немският специалист по изследване на необясними явления Ойген Зиберт. Провеждайки множество изследвания, ученият намерил причината - звуци със свръхниска честота, възникващи понякога в района на Ески-Кермен.





Втората кримска експедиция , без съмнение, е работила точно в „местата на силата”, а те, според изследователя Гох имат толкова силна енергетика, че тя може да бъде зафиксирана даже с обикновена биолокационна рамка, дори без прилагане на специални прибори.

(следва)

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics