ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

неделя, 14 март 2010 г.

Чудовището от Лох Нес заснето от спътник

Лохнеското чудовище упорито не ни позволява да си отдъхнем - то отново е видяно...

Този път знаменитото чудовище е било видяно от човек, който се намирал на стотици километри от красивото шотландско езеро.

Жителят на Великобритания Джейсън Кук разглеждал легендарния водоем с помощта на интернет услугата Google Earth, позволяваща на всички желаещи да изучат различни участъци от нашата планета, с помощта на спътникови снимки.


Когато Джеисън разглеждал снимки от повърхността на езерото, изведнъж открил изображението на странно същество, дължината на което била около 20 метра, заедно с опашката, овално туловище и четири плавници.
25 годишния Кук изпратил снимката на медиите и е убеден, че именно той е успял да открие най- точните доказателства за съществуването на легендарното чудовище, което учените се опитват да открият още от 1930 година.
Истината е, че на този млад човек страшно му е провървяло. На бреговете на Лохнеското езеро са монтирани камери, които денонощно излъчват в Интернет. Всеки ден хиляди любопитни от целия свят с часове се вглеждат в тъмните води на езерото, надявайки се да видят там дългата шия на знаменитото чудовище. Късмете, обаче, се усмихнал на един младеж, който дори и не си е поставил такава цел!
Британският учен Едриан Шейн, който е участник в „Лохнеския проект” заявил, че изпратената от Кук снимка заслужава изключително сериозно внимание.



Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics