ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

неделя, 21 март 2010 г.

Леонардо да Винчи и неговото тайно предсказание!

Послание към потомството за Края на света ?
Когато стане дума за Леонардо да Винчи, разбираме, че за нас той е значим както с художествените си платна, така и с пропоческите си изобретения. Освен това се оказва, че е оставил и послание към потомството, което 500 години след смъртта му, са успели да рзакрият италиански изследователи.

Става въпрос за изследователката на фреската „Тайната вечеря” Сабрина Сфорца. Тази фреска е запазена на стена в манастир в Милано и носи скрит за невежите очи смисъл. Сякаш (а според изследователката очевидно) в гънките на дрехите и покривките в разположението на фигурите и астрологическите символи, Леонардо е зашифровал датата на Края на света, когато ще дойде и края на всичко.

Доста обърканите обяснения на госпожа Сфорца, разгадала тази до сега никому неизвестна главоблъсканица, разкриват пред нас тайната на майстора да Винчи: живеещите сега няма да видят Края на света, защото той ще настъпи през 4006 година. Назовава се и точната дата -21 март. Но това сега не е важно, и ние може да се отпуснем и да продължаваме в същия дух, пък, току виж и се сбъднало. Дали няма да се окаже, че Сабрина Сфорца напразно се е старала?...

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics