ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

вторник, 23 март 2010 г.

Ще се продават антицелулитни сандали!

Използват се ралични способи от представителките на нежния пол, за да се справят с целулита - от народна медицина, до скъпи професионални салонни процедури. Но не отдавна изследователите са изобретили още един ефективен метод за стравяне с този козметичен дефект!
Белгииският предприемач Марсия Килгор, заедно с дизайнери на обувки, са разработили особени сандали, притежаващи антицелулитен ефект. Принципът на действие на тези чудо-обувки е доста прост. Постепенно избавяне от него е възможно, благодарение на специален блок. По време на годене с гладиаторките (именно 2 такъв стил са създадените сандали), се напрягат тези места, в които най- често се натрупват отлаганията от мазнини и се развива целулит.
За сметка на натоварването, кръвта започва да циркулира активно в проблемните зони, кожният опбмен на веществата се ускорява и по такъв начин „портокаловата кора” постепенно изчезва. Антицелулитните сандали скоро щщще се появят в продажба.
Съществува мнение, че въпросът с целулита е силно раздухан . Козметолозите смятат, че 95% от жените имат целулит и не може и да става дума за патология. Образуването му е естествен процес, свързан с нормални възрастови мастни отлаганиа Оказва се, че раздуването на проблема е просто рекламен клип.
А всички, които се вълнуват от въпроса за целулита, трябва да подходят комплексно: балансирано хранене, масаж, козметични процедури, достатъчно физическо натоварване, а антицелулитните сандали ще бъдат в помощ на всичко това.
.

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics