ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

неделя, 28 март 2010 г.

Съществува ли подземна цивилизация?


За пръв път се споменава за тайнствен подземен народ през 1946 година В списание „Удивителни истории” американският учен , писател и журналист Ричард Шейвер разказва за паранормални явления и за своя контакт, свързан с извънземните, живеещи под земята. По думите на Шейвер, той няколко седмици е живял е подземния свят на мутантите, приличащи на демоните, описани в старинните легенди и приказките на Земляните.

Може би този „контакт” би могло да се припише на развихрилата се фантазия на писателя, ако не са били стотиците отговори на читатели, които твърдели, че също са посещавали подземните градове, общували са с техните обитатели и са видели разнообразни чудеса на техниката, не само осигуряващи на подземните жители на Земята комфортно съществуване в нейните недра, но и даващи възможност да контролират съзнанието на земляните....

Полският изследовател Ян Паенк заявява, че под земята е прокарана цяла мрежа от тунели, които водят в различни страни. Те буквално са прогорени в земната твърд и стените им представляват застинала разтопени преди планински скали, явяващи се подобие на стъкло. Такива тунели са открити в Еквадор, Южна Австралия, САЩ, Нова Зеландия. По тези подземни тунели се носят летящи чинии от единия край на света , до другия. Паенк даже е имал късмета да намери в Нова Зеландия миньор, който съобщил, че по време на прокарване на хоризонти в мина, миньорите се натъкнали на два такива тунела, но някой издал заповед тези отвори веднага да бъдат зациментирани.

През април 1942 година с поддръжкака на Гьоринг и Химлер, за да търсят входа за подземната цивилизация , предположението за който било, че се намира на остров Руген в Балтийско море, изпратили експедиция, съставена от най-напредничавите умове на нацистка Германия, възглавявана от професор Фишер. Хитлер бил уверен, че отделни участъци на земята имат кухини, в които може да се живее, и които много отдавна са станали дом на сръхразвитите народи на древността.

На свой ред немските учени сматали, че ако те успеят да поставят в нужната геогафска точка под повърхността на земята съвременни радиолокационни устройства, с тяхна помощ ще може да следят точното местонахождение на противника във всяка част на света.

Митове за расата на Древните същества , населяващи света преди милиони години, има у почти всеки народ. Безкрайно мъдри, с много високоразвита наука и култирно развити, тези същества, вкарани под земята от ужасни катастрофи, са създали там собствена цивилизация, даваща им всичко необходимо. Те не искат да имат нищо общо с хората, които смятат за низши, мръсни и диви. Но понякога крадат човешките деца, за да ги възпитат като свои собствени. Древните същества външно приличат на обикновените хора и живеят много дълго, но са се появили на нашата планета милиони години преди нас.

През 1977 година в няколко американски списания са се появили снимки , получени от спътника "ЕССА-7", демонстриращи правилната форма на тъмно петно, приличащо на огромна дупка, на мястото, където би трябвало да се намира Северния полюс. Идентични фотографии били получени от същия спътник през 1981 година. Възникава въпрс: може ли това да бъде входа в подземния свят?
(следва)

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics