ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

сряда, 17 март 2010 г.

Отиде си от живота най- малкият човек на планетата






В една от болниците в Рим, се разделил с живота знаменития китаец Хе Пинпин, вписан в Книгата на Гинес като най-ниския човек в света. Да примомним, че неговият ръст е бил само 74,6 сантиметра.
През предишната седмица Хе бил поканен за снимки в едно от най- популярните италиански телешоу. Директно на снимачната площадка малкият китаец почувствал остра болка в гърдите и бил незабавно хоспитализиран. За съжаление , лекарите не могли нищо да направят и на 13 март него вече го нямало сред живите..Причината за смъртта на най-малкия човек на планетата, за сега не е известна.
Всички, които са го познавали - приятели, случайни познати, журналисти, са дълбоко опечалени от безвременната кончина на това малко момче, което било са такова голямо и добро сърце.
„Още от момента, когато го видях за пръв път, аз знаех, че той е особен” - разказал в интервю на Би-Би-Си гла
вният редактор на Книгата за рекордите на Гинес Крейг Глендей.”Имаше лукава усмивка и не съществуваше човек, който той не би могъл да очарова:...








В Книгата на рекор
дите Хе Пинпин попаднал през март 2008 година През септември съшата година той станал герой на уникална фотосесия, където негова партньорка била Светлана Панкратова, родом от Волгоград. Тя е записана в книгата на Гинес като жената с най- дългите бедра. Двамата са позирали на фотографите на Трафалгарския площад в Лондон.


Той също се е срещал с най- високият човек на Земята неговия сънародник Бао Сищуни, ръстът на който е 2 метра 36 сантиметра.

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics